Hulpverlening bij en voorlichting over ongeplande, onverwachte of ongewenste zwangerschap en na miskraam of abortus.

Hulpverlening als je abortus overweegt

Abortus is niet zomaar een gewone medische ingreep. Het raakt immers vragen rond leven en dood. Voor veel vrouwen is het dan ook een ingrijpende gebeurtenis. Een abortus heeft belangrijke lichamelijke, emotionele en psychische gevolgen. De meeste vrouwen die het moeilijk hebben met de verwerking van een abortus getuigen over spijt dat hen vooraf niet alles over abortus en de risico's werd verteld. Volledige informatie is dus belangrijk om een goede keuze voor jou te kunnen maken.

Wel of geen abortus?

Onze medewerkers staan van maandag tot en met zaterdag van 9u tot 21u via de chat van Ongeplandzwanger.be klaar om jouw vragen over abortus te beantwoorden en de mogelijkheden en gevolgen voor jouw specifieke situatie te bespreken. Hoe gaat jouw leven eruit zien wanneer je kiest voor je kind? Wat is er allemaal mogelijk? En hoe gaat jouw leven eruit zien als je kiest voor een abortus?

Niemand kan met zekerheid weten hoe je je zal voelen na een ingrijpende beslissing zoals abortus. Dat verschilt van vrouw tot vrouw. Neem een weloverwogen beslissing, neem deze niet alleen.

Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contacteer ons op de chat van Ongeplandzwanger.be.

© 2004-2024 Jongeren • Info • Life