Hulpverlening bij en voorlichting over ongeplande, onverwachte of ongewenste zwangerschap en na miskraam of abortus.

Ik ben zwanger en overweeg abortus.

Weet je niet goed wat je moet doen? Ervaar je jouw zwangerschap als ongewenst? Twijfel je over abortus of niet? Ben je in paniek? Geraak je er alleen niet uit? Weet je niet zo goed wat je mogelijkheden allemaal zijn? Heb je het gevoel dat je bij niemand terecht kunt? Of juist dat je langs alle kanten onder druk wordt gezet om een keuze te maken die je eigenlijk niet wilt?

Het is belangrijk om de tijd te nemen om jouw opties en de gevolgen daarvan te overlopen. Op die manier kan je een weloverwogen, eigen keuze maken. Onze ‘6 vragen bij 6 dagen bedenktijd’ kunnen je misschien ook helpen om je gedachten voor jezelf terug wat op een rijtje te krijgen.

Bij onze hulpverleners kan je terecht voor één of meerder keuzegesprek(ken). Zij kijken samen met jou naar je zorgen, mogelijkheden en toekomst. Onze hulp is gratis. Je kunt ons bereiken via de telefoon (03 2250802) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Praten? hulp nodig?

 Chat @ ongeplandzwanger.be      hulp@ongeplandzwanger.be

Als je denkt dat je ongewenst of ongepland zwanger bent, dan zijn onze medewerkers bereikbaar voor jou van maandag tot en met zaterdag van 9u tot 21u op de chat van Ongeplandzwanger.be.

Per e-mail zijn we altijd bereikbaar. Je krijgt antwoord op je e-mail binnen 24u.

© 2004-2024 Jongeren • Info • Life