Hulpverlening bij en voorlichting over ongeplande, onverwachte of ongewenste zwangerschap en na miskraam of abortus.

Ik ben mijn pil vergeten.

De betrouwbaarheid van de pil hangt voor het grootste gedeelte af van het correcte gebruik. Een vergeten pil kan maximaal 12 uur te laat worden inge­nomen. De volgende pillen worden dan weer op het gewone tijdstip ingenomen. Wanneer je een pil vergeten bent, raadpleeg dan de bijsluiter, daarin staat wat je moet doen. Dit is afhankelijk van de week waarin je de pil vergeten bent en het aantal pillen dat je vergeten bent. Je dient er wel rekening mee te houden dat het vergeten van een pil de werking vermindert en de kans op zwangerschap dus groter wordt. Word je niet ongesteld, dan kan je een zwangerschapstest doen.

Nog vragen? Bel dan 03 2250802 of e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Praten? hulp nodig?

 BEL 03 225 08 02     hulp@ongeplandzwanger.be

Als je denkt dat je ongewenst of ongepland zwanger bent dan kan je tijdens de week van 's morgens 9:00 uur tot 's avonds 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 uur tot 12:00 uur een van onze medewerkers telefonisch of per e-mail bereiken.

© 2004-2020 Jongeren • Info • Life